Sockerbageriet

SOC-butikBjörn Holmgren på Sockerbageriet i Helsingborg har på senare år blivit en av våra största kunder. Sockerbageriet är ett familjeföretag som grundades 1904 av Björns farfars mor Mathilda Holmgren och med andra ord firade hundraårsjubileum 2004. Det är hon och Björns farfar Axel som syns framför butiken härintill. Mer om det kan du läsa i Miniboken om Sockerbageriet som också presenteras under rubriken Miniboken på denna sida. Bilden från butiken är en del av marknadsföringen idag. Butikslokalen på Södra Storgatan i Helsingborg finns kvar än idag– om än med en helt annan verksamhet. Vårt samarbete med Sockerbageriet tog fart när de 2008, från IKEA fick beställning på strutar med Pepparkakskola till 16 länder, att levereras till julen det året.

Bilden vid sidan visar framförallt innehållsteStrut-back2xterna.
Bara översättningarna och bevakningen av korrekturen till alla dessa språkvarianter blev en jättestor utmaning. Minsta fel kunde kosta stora pengar.

Numera skapar vi i första hand designen för nya produkter men bidrar också med adaptionen av alla de underlag till förpackningsdekor som Sockerbageriet får från från stora kunder som Lagerhaus, Åhléns, Hemtex, Lloyds Apotek och EuroFlorist.

Här några exempel på produkter vi gjort designen till…
Först en serie ekologiska tabletter.

09-eko-grupp-alla-kopia

Nu senast har vi inför Påsken formgivit etiketter till en förpackning med minipåskägg samt till en återkomst av den berömda trillingnöten samt två ytterligare favoriter i tre olika förpackningsstorlekar men med samma banderoll och etikett på baksidan.

 

 

Vill du se mer av det och dessutom Sockerbageriets hela sortiment, där vi står för designen av alla nya produkter, så kommer du vidare till den, genom att klicka på länken nedan. Hemsidan sjösattes i början av 2015 och står numera för en stor del av  alla beställningar. HEMSIDA.


Hemsidan kompletteras av regelbundet återkommande nyhetsbrev med liknande utformning och med rabatter eller/och erbjudanden av olika slag. Här visar vi det senaste nyhetsbrevet inför julen 2018.
SOC Nyhetsbrev 5-17JUL