Sockerbageriet

SOC-butikBjörn Holmgren på Sockerbageriet i Helsingborg har på senare år blivit en av våra största kunder. Sockerbageriet är ett familjeföretag som grundades 1904 av Björns farfars mor Mathilda Holmgren och med andra ord firade hundraårsjubileum 2004. Det är hon och Björns farfar Axel som syns framför butiken härintill. Mer om det kan du läsa i Miniboken om Sockerbageriet som också presenteras under rubriken Miniboken på denna sida. Bilden från butiken är en del av marknadsföringen idag. Butikslokalen på Södra Storgatan i Helsingborg finns kvar än idag– om än med en helt annan verksamhet. Vårt samarbete med Sockerbageriet tog fart när de 2008, från IKEA fick beställning på strutar med Pepparkakskola till 16 länder, att levereras till julen det året. 

Bilden vid sidan visar framförallt innehållsteStrut-back2xterna.
Bara översättningarna och bevakningen av korrekturen till alla dessa språkvarianter blev en jättestor utmaning. Minsta fel kunde kosta stora pengar.

 

Numera skapar vi i första hand designen för nya produkter men bidrar också med adaptionen av alla de underlag till förpackningsdekor som Sockerbageriet får från från stora kunder som Lagerhaus, Åhléns, Hemtex, Lloyds Apotek och EuroFlorist.

Här ett exempel, delar av ett retrosortiment för Konfektyrfabriken i Helsingborg

ÅHL-Grupp

Här nedan är ett exempel på vår design till Sockerbageriets egna produkter.
Först för ett helt nytt lyxsortiment – tryffel. Eleganta produkter i en elegant metallfolierad förpackning. Med en insida som blir en skål.
try-bricka

Till en av mässorna under förra året tog vi också fram dessa två damer som lockade in till de senaste nyheterna i Retrosortimentet.
Housewifes-web


Vill du se mer av det och dessutom Sockerbageriets hela sortiment, där vi står för designen av alla nya produkter, så kommer du vidare till den, genom att klicka på länken nedan. Hemsidan sjösattes i början av 2015 och efter att nu ha varit publicerad i ett halvt år kommer huvudparten av alla beställningar via denna.

TILL SOCKERBAGERIETS HEMSIDA

Hemsidan kompletteras av regelbundet återkommande nyhetsbrev med liknande utformning och med rabatter eller/och erbjudanden av olika slag. Här under visar vi nyhetsbrev #3-2017

SOC-Nyhetsbrev-3-17